Prantsusmaa lahtiste põhitabelisse pääses ka kolmas Eesti tennisist (1)

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp.
Jürgen Zopp. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Kuigi Jürgen Zopp (ATP 138.) kaotas Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel kolmandas kvalifikatsiooniringis ukrainlasele Denis Kudlale (ATP 114.) 2:6, 1:6, pääses Zopp õnneliku kaotajana siiski põhitabelisse. Et eestlast vaevas neljapäeval ka viirushaigus, on Zoppil seda enam hea meel, et avaringi esimene kohtumine Jack Sockiga (ATP 15.) peetakse alles uue nädala alguses. 

«Sain kõhuviiruse, eile oli palavik ja kõik muud kõhuviirusega kaasnevad asjad. Aga täna on kindlasti parem, trenni küll veel ei teinud ja taastusin,» selgitas Zopp Postimehele.

Zopp aimas juba eile, et Pariisi jääb ta tegelikult kauemaks. «Teadsin, et neli meest on põhitabelist maha lennanud. Pidin ootelistis olema esimese kuue seas ning seejärel pidin ootama, et mõned matšid läheksid soodsalt. Mul vedas ikka mitu korda, aga kindlasti on mul väga hea meel! Saab vigade paranduse teha.»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles