Järelvaadatav: Kanepi langes Prantsusmaa lahtistel konkurentsist avaringis

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Kaia Kanepi (WTA 51.) jaoks lõppesid tänavused Prantsusmaa lahtised tennisemeistrivõistlused avaringis, kus Eesti teine number vandus numbritega 4:6, 1:6 alla 21-aastasele venelannale Darja Kasatkinale (WTA 14.). Kohtumine kestis tund aega.

Kasatkina - Kanepi mängu statistika.
Kasatkina - Kanepi mängu statistika. Foto: livescore

ENNE MÄNGU:

Maailma edetabelis 51. kohal olevale Kanepile loos ei naeratanud, sest eestlanna läheb kohe avaringis kokku maailma 14. reketiga. Siiski on Kasatkina olnud Kanepile sobiv vastane ning seda just suurturniiridel: eestlanna alistas 2017. aasta US Openil 16 parema hulgas venelanna 6:4, 6:4. Tänavust aastat alustas Kanepi samuti võiduga just Kasatkina vastu, jäädes Brisbane'i turniiril peale 6:2, 6:2.

Muus osas on tänavune hooaeg Kasatkinale aga hästi kulgenud, sest kodusel Peterburi turniiril alistas ta teiste seas maailma toonase esireketi Caroline Wozniacki ja jõudis poolfinaali. Dubai turniril murdis Kasatkina suisa finaali, ent kaotas seal Elina Svitolinale. Indian Wellsis alistas ta järgemööda Sloane Stephensi, taas Wozniacki, Angelique Kerberi ja Venus Williamsi, kuid kaotas finaalis Naomi Osakale.

Charlestoni ja Madridi turniiridel jõudis Kasatkina veerandfinaali ning Roomas pidi kolmandas ringis tunnistama hilisema turniirivõitja Svitolina paremust. Kuid samas on tal ette tulnud ka põrumisi: nii Miamis, Stuttgardis kui ka Prahas piirdus venelanna vaid ühe mänguga.

Kaia Kanepi ja Anett Kontaveidi mänge Prantsusmaa lahtistel näitavad otsepildis nii Postimees.ee kui ka Kanal 12.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles