Eestlased võivad Pariisis varasemast rohkem raha teenida

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roland Garros põhitabeli esimesed mängud peetakse pühapäeval. Siis tuleb väljakule ka Anett Kontaveit.
Roland Garros põhitabeli esimesed mängud peetakse pühapäeval. Siis tuleb väljakule ka Anett Kontaveit. Foto: GONZALO FUENTES / REUTERS

Prantsusmaa lahtiste tennisemeistrivõistluste auhinnafond kasvas 39 miljoni euroni, mida on rohkem kui Wimbledoni tenniseturniiril, mille preemiaid on tugevalt mõjutanud Brexit. 

Prantsusmaa tenniseliit tõstis võrreldes varasema aastaga preemiarahasid kaheksa protsendi võrra, vahendab ERRi spordiportaal.

Kõige enam võidavad raha juurde esimese ringi kaotajad, kes lähevad koju 40 000 euroga, mida on mullusest 14,% rohkem.  Naiste ja meeste üksikmängu turniiri võitja teenib aga 2,2 miljonit eurot. Seda on viis protsenti rohkem kui 2017. aastal.

Prantsusmaa lahtiste põhitabelisse pääsesid kolm Eesti tennisisti - Anett Kontaveit, Kaia Kanepi ja õnneliku kaotajana Jürgen Zopp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles