Galerii: Eesti ratturid jäid kodusel tipptuuril võiduta

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartus lõppenud Eestimaa velotuuri ehk Tour of Estonia teise etapi võitis taanlane Andreas Nielsen. Üldvõit kuulus nii eile kui ka täna teise koha saanud poolakale Grzegorz Stepniakile.

Tänane etapp (172,8 km) ehk linnatänavatel kulgenud 9,6 km pikkusel ringil sõidetud Tartu Grand Prix lõppes finišiga, kus sama aja said kirja kümme meest. Stokbrole ja Stepniakile järgnes kolmandana valgevenelane Sergei Papok. Eesti jalgrattureid mahtus esikümnesse kaks - Alo Jakin sai üheksanda ja Gert Jõeäär kümnenda koha.

Üldarvestuses edestas Stepniak kolme sekundiga Stokbrod ja kümne sekundiga Papokit. Jakin sai kokkuvõttes 7. (+0.17) ja Jõeäär 9. (+0.17) koha. Rein Taaramäe oli 11. (+0.31). Punktiarvestuse võitis Stepniak, mäekuningas oli Karl-Patrick Lauk, parim noorrattur Stokbro ja meeskondlik esikoht kuulus Eesti koondisele.

Jalgrattaspordi nädalavahetus jätkub pühapäeval 37. Tartu Rattaralliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles