Nico Rosberg soovitas Ferraril Räikkönenist loobuda

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: James Moy/James Moy Photography/PA Images

Vormel 1 2016. aasta maailmameistril Nico Rosbergil on Red Bulli piloodile Daniel Ricciardole sõbralik soovitus  – jäta Red Bull ning liitu Ferrariga.

Red Bull on andnud selgelt mõista, et soovib Ricciardot ka tulevikus enda ridades näha, kuid Rosberg on hinnangul, et Ferrari peaks Kimi Räikköneni hoopis ise Ricciardo vastu välja vahetama. Sellisel juhul saaksid Ricciardost ja Sebastian Vettelist taaskord meeskonnakaaslased, täpselt nagu 2014. aastal Red Bullis.

«Kui küsite mult, kuhu keegi sõitjatest minema peaks, siis Ricciardo puhul ütlen Ferrarisse. Tandem Vettel-Riccirado töötas ju Red Bullis hästi. Muidugi ma pole kindel, kas Vettelile meeldiks see, sest Red Bullis oli Ricciardo temast kiirem,» ütles Rosberg.

Ricciardo võitis 2014. aastal oma debüüthooajal Red Bullis kolm etappi, samal ajal kui Vettel ei teeninud mitte ühtegi etapivõitu. Tegu on Vetteli karjääris ainsa hooajaga, kus ta võitluses tiimikaaslasega kaotajaks jäi.

Samas on Vettel korduvalt rääkinud, et on Räikköneni kui tiimikaaslasega väga rahul. Samal ajal pole ka Mercedes oma 2019. aasta hooaja sõitjaid veel kinnitanud. Teisalt ei tundu väljaandele Autosport Ricciardo liitumine Mercedesega kuigi tõenäoline, sest Lewis Hamilton on tõenäoliselt peagi meeskonnaga lepingut pikendamas. Teise sõitjana nähakse Mercedeses jätkamas kas Valtteri Bottast või Esteban Oconi.

Vormel 1 Grand Prix'de kokkuvõtteid näitab Eesti territooriumil eksklusiivselt Eesti Meedia. Monaco GP põnevamaid hetki näeb Postimehest ja Kanal 12-st pühapäeval kell 22.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles