Mattias Käidi koduklubi tõusis Inglismaa kõrgliigasse

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fulham
Fulham Foto: Nigel French / PA Wire/PA Images

Inglismaa jalgpalli Premier League’i üleminekumängus võitis Mattias Käidi koduklubi Fulham 1:0 Aston Villat ning tõusis tulevaks hooajaks Inglismaa kõrgliigasse.

Fulhami võiduvärava lõi 23. minutil Tom Cairney. Kuigi alates 70. minutist mängis Fulham Denis Odoi teise kollase kaardi tõttu arvulises vähemuses, suudeti edukalt Aston Villa rünnakud tõrjude ning eduseisu kaitsta.

Fulham mängis viimati Inglismaa kõrgliigas hooajal 2013/14. Tänase võiduga kindlustas klubi endale umbes 180 miljoni euro suuruse sissetuleku.

Teatavasti kuulub Fulhami hingekirja ka Eesti jalgpallikoondislane Mattias Käit, kes pole aga kordagi klubi esindusmeeskonna eest platsile pääsenud. Eestlase leping Fulhamiga kestab aga veel kuni järgmise hooaja lõpuni.

Sel hooajal langesid Inglismaa kõrgliigast välja Swansea, Stoke City ja West Brom, esiliigast tõusid kõrgseltskonda lisaks Fulhamile veel Wolverhampton Wanderers ja Cardiff City.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles