Õnnetu patuoinas Karius: kui saaksin ajas tagasi minna, teeksin seda

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eilses Meistrite liiga finaalis jämedaid eksimusi teinud ning seetõttu Madridi Realile 1:3 kaotanud Liverpooli väravavaht Loris Karius tunnistas portaalile Talk Sport, et palub kõikidelt oma meeskonnakaaslastelt ning fännidelt vabandust.

«Ma ei tunne praegu midagi. Kaotasin oma meeskonnale mängu. Tunnen end kõigi ees süüdi. Palun vabandust meeskonna, kogu klubi ees. Need vead maksavad. Kui ma saaksin ajas tagasi minna, teeksin seda. Mul on meeskonna ees nii kahju. Ma tean, et vedasin neid täna alt. See on praegu väga raske, aga selline ongi väravavahi elu. Praegu vabandan aga kõigi ees, sest need väravad maksid meile tiitli.»

Karius kinnitas, et riietusruumis proovisid meeskonnakaaslased teda lohutada. Liverpooli peatreener Jürgen Klopp sõnas mängujärgsetes intervjuudes samuti, et tal on Kariusest kahju. «Kahju, et sellise hooaja sellises mängus nii läks. Tunnen talle kaasa, ta on fantastiline poiss.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles