Ramos vabandas avalikult Salahi ees (5)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli egiptlasest ründaja Mohamed Salah sai Meistrite liiga finaalkohtumise esimesel poolajal pärast jõulist episoodi Sergio Ramosega vigastada ning pidi platsilt lahkuma.
Liverpooli egiptlasest ründaja Mohamed Salah sai Meistrite liiga finaalkohtumise esimesel poolajal pärast jõulist episoodi Sergio Ramosega vigastada ning pidi platsilt lahkuma. Foto: GENYA SAVILOV / AFP

Eile toimunud Meistrite liiga finaali juures on suurimat jutuainet pakkunud olukord, kus Madridi Reali kaitsja Sergio Ramos tõmbas käest Liverpooli ründajat Mohamed Salah’i, kes kukkus nii õnnetult oma õla peale, et pidi juba esimesel poolajal mängu pooleli jätma.

Üldiselt vaieldakse kõvasti selle üle, kas antud olukorras käitus Ramos ebasportlikult või mitte, aga kindel on see, et Salahil tuli finaal pooleli jätta ja lisaks on kahtluse all ka tema MM-il osalemine. Peale eilset mängu vabandas Sergio Ramos twitteri vahendusel Salahi ees. Madridi kaitsja kirjutas: «Mõnikord nöitab jalgpall sulle oma head külge, teine kord halba. Ennekõike oleme me mõlemad professionaalid. Saa ruttu terveks.»

Peale mängu süüdistatakse Ramost liverpooli ründaja meelega vigastamises. Loomulikult jagunevad arvamused kaheks. Ka Liverpooli peatreener Jürgen Klopp rääkis peale mängu, et antud olukorras käitus Ramos veidike liiga karmilt. «See oli veidike nagu maadlemine ja lisaks sellele polnud Salahil lihtsalt õnne, ta kukkus halvasti oma õla peale,» vahendab Metro Liverpooli peatreeneri sõnu.

Egiptuse esimene mäng MM-il leiab aset 15. juunil, kui nad kohtuvad Uruguaiga. Esimese info kohaselt jääb Salah siiski esimesest mängus MM-il eemale, kuid saab siiski koondisega liituda. Ametliku kinnitust veel tulnud ei ole.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles