Pöidlahoid Klavanile, Krimmi küsimus ja koondise Aafrikasse suunamine

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Pohlak enne Meistrite liiga finaali Kiievis.
Aivar Pohlak enne Meistrite liiga finaali Kiievis. Foto: Andres Vaher

JALGPALL: Aivar Pohlak oli üks ligi sajast eestlasest, kes Meistrite liiga finaalil Kiievis Ragnar Klavanile vahetult kaasa elas. Kuid samal ajal ajas Eesti Jalgpalli Liidu president ka nii meie kui Euroopa jalgpalliasju.

Pohlak tegeles Eesti koondisele järjekordse talvise laagri korraldamisega. «Lõplikult saame asjad loodetavasti kokku leppida FIFA kongressil Moskvas, aga kuna UEFA-l on kõnealuses mudelis osa, saab siin teha olulist eeltööd. Veel pole päris kindel, aga ehitame plaani, et seekord külastada B-koondisega Aafrikat,» avaldas ta.

Rahvusvahelistest küsimustest olid päevakorral ülesanded, mis seotud Krimmi jalgpalli kureeriva UEFA töögrupi juhtimisega. «Kuna siin on kõik olulised inimesed olemas, saame ukrainlastega sellest laiapõhjalisemalt rääkida. UEFA soov on ühene: anda territooriumile humanitaarabi. Mis jalgpalli puhul tähendab eelduste loomist, et inimesed saaks selle mänguga edasi tegelda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles