Tiitlikaitsja Ostapenko langes Prantsusmaa lahtistel välja juba esimeses ringis

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jelena Ostapenko.
Jelena Ostapenko. Foto: Wilfredo Lee/AP

Lätlanna Jelena Ostapenko (WTA 5.) kaotas täna Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel esimeses ringis ukrainlanna Kateryna Kozlovale (WTA 66.) 0:2.

Ostapenko, kes eelmisel aastal võitis Prantsusmaal oma elu esimese ja siiani ainukese Suure slämmi turniiri, pidi tunnistama ukrainlanna paremust 5:7, 3:6. Esimeses setis oli mäng ülimalt tasavägine. Seisul 3:4 oli Kozloval kasutada kolm murdepalli, aga lätlanna suutis siiski oma servi hoida. Seti lõpus kaotas Ostapenko oma servigeimi ja järgmises geimis võttis Kozlova seti võidu.

Teises setis oli mäng märksa vähem tasavägine. Kuigi lätlanna suutis oma esimese servigeimi võita ning sai kätte ka murdepunkti, siis edaspidi andis ta Kozlovale ära kõik neli oma servigeimi ja ukrainlanna võttis kindla 6:3 võidu ning sai edasi teise ringi. 

Nüüd on nende omavaheliste mängude seis 3:0 Kozlova kasuks.Huvitava faktina on välja toodud, et Ostapenko on alles teine naistennisist Prantsusmaa lahtistel, kes naiste üksikmängus kaotab tiitlikaitsjana kohe esimeses ringis. Siiani oli ainus sama saatusega mängija on venelanna Anastasiya Myskina, kes kaotas samuti tiitlikaitsjana esimeses ringis aastal 2005.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles