Kontaveiti vastane selgub pimeduse pärast alles esmaspäeval

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christina McHale
Christina McHale Foto: ANDREAS SOLARO / AFP

Kontaveiti Prantsusmaa lahtiste tennisemeistrivõistluste teise ringi vastane selgub paarist Christina McHale’i (USA, WTA 85.) ja Alexandra Dulgheru (Rumeenia, WTA 160.).

Vastane oleks pidanud selguma täna õhtul peetud mängust, aga mäng katkestati peale teist seti, kuna väljas oli läinud liiga pimedaks. Esimese seti võitis ameeriklanna McHale napilt 7:5.

Teises setis oli samuti ameeriklanna juhtimas, kuid Dulgheru näitas lõpus väga visat vastupanu ning teine sett läks kiire lõppmänguni.

Kiires lõppmängus võitis rumeenlanna lõpuks 7:5 ja nii oldi setidega tasa 1:1. Kohtunikud otsustasid mängu lõpetada, kuna väljas oli läinud liiga hämaraks. Selleks hetkeks oli mäng kestnud tund ja kakskümmend minutit.

Homme kohtuvad McHale ja Dulgheru uuesti, et pidada maha kolmas sett. Alles siis selgub, kellega kohtub Anett Kontaveit Prantsusmaa lahtiste teises ringis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles