Käit Inglismaa kõrgliigas mängimise lootusest: kõik on võimalik (1)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mattias Käit.
Mattias Käit. Foto: John Walton/EMPICS Sport

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Mattias Käit rääkis ETV «Terevisioonile», et loodab järgmiseks hooajaks Inglismaa kõrgliigasse tõusnud Fulhamis end põhikoosseisu mängida.

Fulham alistas Inglismaa kõrgliiga üleminekumängus 1:0 Aston Villa ning lunastas endale järgmiseks hooajaks koha Premier League’is. Kuigi Käit pole Fulhami esindusmeeskonnas kordagi platsil käinud ning poole hooaja pealt laenati ta välja Šotimaa kõrgliigameeskonda, alustab ta uut hooaega ikkagi Fulhamiga, kellega tal on lepingut järel veel aasta.

«Oli väga oluline mäng, Fulham õnneks võitis ja on tagasi Premier League’is. Ma tervet mängu ei näinud, aga sain selle osaliseks, mis toimus pärast mängu. Olen Fulhami Whatsappi grupivestluses ja nägin, kuidas nad kõrgliigasse tõusu tähistasid,» jagas Käit oma muljeid.

Kas Käit ka ise tuleval hooajal Inglismaa kõrgliigas mängida saab, ei oska ta veel öelda. «Ei oska öelda, mis minust edasi saab. Kui hooaeg algab, lähen tagasi Fulhami. Edasi vaatame jooksvalt.»

«Loodan, et hooaja ettevalmistus Fulhamis läheb hästi ja saan võidelda koha eest põhikoosseisus. Kõik on võimalik. Aga Fulham hakkab eeldatavasti nüüd ostma tippmängijaid, et kõrgliigas hästi hakkama saada,» tõdes poolkaitsja.

Lisaks oma tegemistele jagas Käit muljeid ka laupäeval mängitud Meistrite liiga finaali kohta, kus Madridi Real alistas 3:1 Liverpooli. «Omapärane. Selles finaalis nägime iluväravat, aga ka Liverpooli poolt ebaõnnestumist. Kahjuks pidi nende suurim staar vigastuse tõttu varakult mängu lõpetama,» viitas Käit Mohamed Salahile.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles