Messi avaldas klubi, kelle eest ta pärast Barcelonat mängida sooviks

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi
Lionel Messi Foto: STRINGER / REUTERS

Argentina koondise kapten Lionel Messi, kes on klubijalgpalli mänginud vaid Barcelonas, avaldas soovi enne karjääri lõppu veel koduriigi klubi Newell's Old Boysi eest mängida.

«Olen aina enam kindel, et Euroopas jääb Barcelona minu ainsaks klubiks,» ütles Messi Argentina telekanalile El Trece.

Küll aga ei tähenda see seda, et Barcelona peaks ilmtingimata jääma Messi ainsaks klubiks professionaalina. «Olen alati tahtnud ühel päeval Argentinas mängida. Ma ei tea, kas see ka juhtub, aga see mõte on mul kuklas. Aga see juhtuks Newell'sis, mitte kuskil mujal. Tahaksin seal vähemalt pool aastat mängida, aga selliseid asju ei tea kunagi ette,» ütles Messi.

Messil oli noorena võimlus esindada ka Hispaania koondist, kes tuli 2010. aastal maailmameistriks. «Mu sõber ütles mulle ükspäev, et kui oleksin valinud Hispaania, oleksin juba maailmameister. Aga see poleks üldse see sama,» andis Messi mõista, et ei kahetse tehtud otsust. «Argentinaga MM võita oleks midagi unikaalset.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles