Egiptuse advokaat nõuab Ramoselt ulmelist rahasummat Salahi vigastamise eest

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli egiptlasest ründaja Mohamed Salah sai Meistrite liiga finaalkohtumise esimesel poolajal pärast jõulist episoodi Sergio Ramosega vigastada ning pidi platsilt lahkuma.
Liverpooli egiptlasest ründaja Mohamed Salah sai Meistrite liiga finaalkohtumise esimesel poolajal pärast jõulist episoodi Sergio Ramosega vigastada ning pidi platsilt lahkuma. Foto: David Klein / imago/Sportimage

Egiptuse advokaat Bassem Wahba andis teada, et tema viha Madridi Reali kaitsja Sergio Ramose vastu pole kuhugi kadunud. Nimelt kavatseb ta Madridi klubi ja Sergio Ramose ametlikult kohtusse kaevata Mohamed Salahi vigastamise eest.

Egiptuse telesaates rääkis Wahba, et ta esitas FIFAle kaebuse Salahile tehtud vigastuse osas. Lisaks lubas advokaat anda asja ka kohtusse. «Ma küsin kompensatsiooni, mis võib rahaliselt ulatuda üle miljardi euro, seda füüsilise ja vaimse kahju eest, mida Ramos põhjustas Salahile ja Egiptuse rahvale,» rääkis Wahba televisioonis.

Kuigi on väga ebatõenäoline, et Wahba poolt esitatud avaldus kohtus võidab, on advokaat lubanud kohtus võidu puhul saadud summa ära annetada. Peale mängu tehti avaldus, kus nõutakse UEFA sekkumist juhtumisse ja tahetakse, et Ramos saaks selle teo eest karistatud. Sellele avaldusele on alla kirjutanud ligi 400 000 inimest.

Salah ise on välja öelnud, et kuigi olukord õlaga pole kiita, on ta siiski veendunud, et ta saab Egiptuse koondist aidata Venemaal toimuval MMil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles