Prantsusmaa lahtistel sõitis ootamatult edasi pääsenud tennisist 10 tundi koos vanaemaga tagasi Pariisi (1)

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marco Trungelliti
Marco Trungelliti Foto: Alessandra Tarantino / AP

Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel leidis aset kummaline juhus, kui argentiinlane Marco Trungelliti (WTA 190.) sõitis autoga kümme tundi Barcelonast Pariisi, et mängida esimese ringi kohtumine Bernard Tomiciga (WTA 206.). Loo teeb veel huvitavamaks fakt, et Trungelliti võitis ja pääses edasi teise ringi!

Reedel kaotuas Trungelliti poolakale Hubert Hurkaczile eelringis ja oli üheksas kandidaat õnneliku kaotaja kohale. Kuna edasipääs põhiturniirile tundus ebatõenäoline, otsustas argentiinlane lahkuda. Üllataval ja väga haruldasel kombel oli õnneliku kaotajana edasi mängmiseks ennast kirja pannud vaid üks mängija, egiptlane Mohamed Safwat.

Safat saigi asendada Viktor Troickit, kes otsustas loobuda. Seejärel loobus aga lisaks temale veel Nick Kyrgios küünarnuki vigastuse tõttu, keda ootamatul kombel saigi asendama Marco Trungelliti. Argentiinlane sai sellest teada pühapäeva pärastlõunal, ning pidi olema Pariisis esmaspäevaks kella ühetesitkümneks, et pidada esimese ringi kohtumine Vernard Tomiciga.

Siis algas Trungelliti tähelepanuväärne teekond. «Kuna palju lende jäi ära ja ronge antud hetkel Prantsusmaa suunas ei liikunud, oli parim variant võtta auto ja tulla sellega,» rääkis argentiinlane enne mängu, vahendab BBC. Trungelliti jõudis Pariisi peale kümmet tundi autosõitu oma ema, venna ja vanaemaga. Mees ise aga olukorras probleemi ei näinud, ning ligi tuhat kilomeetri sai ilusti sõidetud.

Kogu saaga lõpetuseks peale viite tundi magamist asus Trungelliti mängima ning võitis mängu Tomici vastu 6:4, 5:7, 6:4, 6:4. Kui Trungelliti peaks nüüd teises ringis võitma, siis oleks tegu tema karjääri parima saavutusega.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles