Eesti ründelootus: mänginud liiga palju pole, aga see-eest olen teinud palju tööd ja trenni

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Sappinen (sinises) lätlastega heitlemas.
Rauno Sappinen (sinises) lätlastega heitlemas. Foto: Eero Vabamägi

Eesti U21 koondis alustab täna kell 19 Pärnu Rannastaadionil Balti turniiri, kui avamängus on meie vastaseks Leedu. Koondise kapten Rauno Sappinen tahab näha meeskonna poolt head esitust, et kodupubliku ees turniiri kolme punktiga alustada.

 «Võitu, ikka võitu!» on Sappinen meeskonna eesmärgis kindel. «Omamoodi polegi pidanud eraldi kogu turniiriks eesmärgi sõnastama, sest selge on see, et läheme karika nimel heitlusesse.»

 Viimased pool aastat Belgias KFCO Beerschot Wilrijkis laenul viibinud ründaja lisas, et koondiselaager algas hea emotsiooniga. «Kodus on alati väga hea olla! Usun, et kõik mängijad tulevad koondisesse alati hea emotsiooniga – ikka oma poisid ja tuttavad.»

 Laenuperioodil Belgias Sappinen väga palju mänguaega ei teeninud ning tänane kohtumine annab ründaja seisust hea ülevaate. «Jah, mänginud liiga palju pole, aga see-eest olen teinud palju tööd ja trenni. Loodetavasti mängupraktika puudus liiga palju mõju ei avalda, aga seda saab mängus näha.»

Pärast avamängu Leedu vastu jätkub turniir Eesti jaoks Lätis, kui 1. juunil minnakse võõrustajatega vastamisi kell 18 algavas mängus Jurmala Sloka staadionil. Turniiri lõpetab Leedu – Läti mäng Gargždai linnastaadionil 4. juunil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles