Jala peale relva tätoveerinud vutitäht ajas õiguslased marru

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raheem Sterling
Raheem Sterling Foto: CARL RECINE / Action Images via Reuters

Inglismaa jalgpallikoondislane Raheem Sterling tätoveeris hiljuti oma paremale jalale automaadi. Pallur sattus sellega ka Briti tabloidi The Sun esikaanele, Sterling andis aga vastulöögi: tätoveering on tema isa mälestuseks.

Sterlingu tätoveering ajas paljud õiguslased tagajalgele, näiteks soovitas Lucy Cope organisatsioonist «Emad Relvade vastu» jalgpalluril tätoveeringu koheselt eemaldada ning kui ta seda ei tee, suisa koondisest lahkuda.

«Ta peaks olema eeskuju, aga ta eelistab relvi esitleda,» pahandas Cope.

Raheem Sterlingu uus tätoveering.
Raheem Sterlingu uus tätoveering. Foto: Oli Scarff / AFP

Sterling andis seepeale Instagramis kriitikutele vastulöögi, teatades, et tätoveering on tema Jamaical tapetud isa mälestuseks. «Kui ma olin kaheaastane, suri minu isa kuulihaava tõttu. Andsin endale lubaduse, et ma ei puuduta elu sees ühtegi relva. Sellel tätoveeringul on sügavam tähendus.»

Inglismaa jalgpallimeeskonna omaaegne ründekuulsus Gary Linker asus samuti Sterlingu kaitsele. «Ta on briljantse tööeetikaga jalgpallur. Selline tagakiusamine on vastik.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles