Galerii: väljakule naasnud Serena Williams šokeeris Pariisi publikut pöörase kostüümiga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Emakssaamise järel tipptennisesse naasnud Serena Williams võitis Prantsusmaa lahtistel küll oma avamatši, kuid kohtumise tulemusest märksa rohkem pakkus kõneainet ameeriklanna ennenägematu kostüüm.

36-aastane Williams mängis viimati slämmiturniiril 2017. aastal, kui võitis Austraalia lahtised. Pisut pärast turniiri lõppu teatas ta, et ootab oma esimest last. Tütre Alexis Ohanian Jr sünnist on nüüd möödas üheksa kuud ning Williams alistas Pariisis 7:6 (4), 6:4 maailma 70. reketi Kristyna Pliškova.

Williams ise on pika võistluspausi tõttu langenud maailma edetabelis 453. kohale ning Prantsusmaa lahtisteks asetust ei saanud. Teises ringis kohtub ta 17. asetusega austraallanna Ashleigh Bartyga, kes sai 6:3, 6:1 jagu venelannast Natalja Vihljantsevast.

Ameeriklanna, kes on varemgi ekstravagantsete kostüümidega silma paistnud, tõmbas vastukaaluks konkurentide kleitidele-seelikutele seekord selga liibuva trikoo, mida kaunistas lai punane pael. Seetõttu nägi Williams paljude pealtvaatajate meelest välja nagu superkangelane, üldjoontes võeti tema julge rõivakatsetus aga vastu kiiduavaldustega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles