Red Bulli nõuandja: Ricciardo teeb Ferrari või Mercedesega liitudes valesti

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo ja Helmut Marko.
Daniel Ricciardo ja Helmut Marko. Foto: BENOIT TESSIER / REUTERS

Möödunud nädalavahetusel karjääri seitsmenda ja selle hooaja teise etapivõidu teeninud Red Bulli piloodi Daniel Ricciardo tuleviku kohal ripuvad endiselt küsimärgid. Red Bulli konsultandi Helmut Marko hinnangul ei peaks austraallane Ferrari või Mercedesega liituma.

28-aastase Ricciardo leping Red Bulliga lõppeb käimasoleva hooaja järel ning selle pikendamisega on siiani viivitanud sõitja, mitte meeskond. Vormelieksperdid on juba kuid spekuleerinud, et Mercedes või Ferrari võib Ricciardo endale napsata.

«Meie tahame teda hoida ja Ricciardo teab seda,» sõnas Marko väljaandele Auto Bild. «Mida ta teeks Mercedeses või Ferraris? Oleks meeskonna teine number? Räikkönen on Vetteli ja Bottas Hamiltoni kõrval selge number kaks, kõik näevad seda,» kommenteeris Marko.

Ta jätkas: «Meie juures oleks Danielil võrdsed võimalused. Sama materjaliga. Pole mingeid meeskonnakorraldusi. Ma arvan, et ka tema teab seda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles