Manchester United on leidnud endale Portugalist paremkaitsja

Optibet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Optibet

Äärekaitsja(te) otsinguil olev Manchester United on kaitseliini tegemas oma esimest ostu, kui Portos palliv Diogo Dalot on väga lähedal liitumisele. 19-aastane paremkaitsja on Portugalis kõrgelt hinnatud ja Porto soovis palluriga sõlmida uue lepingu, ent hetkel on Dalot suundumas Premier League’i 2. kohal lõpetanud meeskonna ridadesse, vahendab A Bola.

Kuna Matteo Darmian on ülisuure tõenäosusega klubist lahkumas ning Antonio Valencia pole ikkagi puhtatõuline paremkaitsja, on Jose Mourinho seadnud prioriteediks tugevdada sel suvel nii äärekaitset, keskkaitset, poolkaitseliini ja parema ääreründaja positsiooni. Vasakkaitses on õhus Juventuse brasiillane Alex Sandro, keskpoolkaitses Donetski Šahtjori nimekirja kuuluv Fred, keskkaitses Tottenhamiga lepingut mitte pikendanud Toby Alderweireld. Ääreründes räägitakse enim Gareth Bale’ist.

Dolot on hoolimata oma hiljutisest esindustiimi määramisest kõrgelt hinnatud pallur, kes on tugev, kiire, hea tsenderdaja ning tugeva töövõimega äärekaitsja. Väidetavalt skauditi teda kaheksandikfinaalis Liverpooli vastu, kus korduskohtumises pallinud Dalot tegi viisaka partii. Üleminekusummaks on väljaostuklausel 20 miljonit eurot, ent United üritab hinda veidi alla rääkida.

Rohkem jalkauudiseid leiad jalgpall24.ee

Copy
Tagasi üles