Portugali ajaleht avalikustas klubi, kuhu Ronaldo suvel siirduda võib

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: CHRISTOF STACHE / AFP

Viimastel päevadel on palju juttu olnud sellest, et Madridi Reali staarmängija Cristiano Ronaldo on plaanimas vahetada klubi. Peale Meistite liiga finaali tegi ka Ronaldo ise avalduse, millest võis välja lugeda, et portugallane võib sel suvel klubi vahetada.

Nüüd kirjutab Portugali ajaleht Sapo Desporto, et nende andmetel on Cristiano Ronaldo agent pidamas läbirääkimisi Prantsusmaa tippklubi Paris Saint-Germainiga. Väidetavalt on Ronaldo agent viibimas antud hetkel Prantsumaal, et pidada klubiga läbirääkimisi.

Antud olukorral tundub tehing küllaltki reaalne, sest Madridi Real on enda ridadesse tahtmas antud hetkel Pariisi klubi ridadesse kuuluvat Neymari. Lisaks on vihjeid Ronaldo klubist lahkumisele veelgi: näiteks ei käinud ta koos meeskonnakaaslastega esitlemas uue hooaja mänguvormi. Kõikidest teistest Reali esindusmeeskonna mängijates on pildid uue vormiga olemas.

Ka Lõuna-Ameerika ajalehed on üha enam spekuleerimas selle üle, et Neymar peaks peale MMi suunduma mängima just hispaania klubisse, sest seal on tal parimad võimalused saada endale kauaihaldatud Ballon d'Or.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles