Maailma kiireim mees Bolt treenib koos Norra kõrgliigaklubiga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt osales Norra Strømsgodset jalgpalliklubi treeningul
Usain Bolt osales Norra Strømsgodset jalgpalliklubi treeningul Foto: Vidar Ruud / AP/Scanpix

Sprindistaar Usain Bolt viibib Norras, kus ta treenib koos Norra jalgpalli kõrgliigaklubi Strömsgodsetiga. 31-aastane jamaikalane peaks sel nädalal osalema koos klubiga ka treeningmängus.

«Võib-olla klubi näeb minus midagi ja annab mulle võimaluse,» rääkis Bolt BBC-le. Antud hetkel valmistub jamaikalane heategevuslikuks mänguks. Varasemalt on Bolt sellel aastal treeninud ka Saksamaa tippklubi Dortmundi Borussiaga.

«Ta on hea jalgpallur, muidu ta ei treeniks meiega koos. Me ütlesime meeskonnale, et meile tuleb üks väga kiire mängija testimisele. Uks avanes ja Bolt jalutas sisse, see oli kõigi nende jaoks šokk, nad ei suutnud seda uskuda,» rääkis klubi direktor Jostein Flo kaheksakordse olümpiavõitja klubiga ühinemisest.

Usain Bolt on 10. juunil Old Traffordil aset leidval heategevuslikul jalgpallimängul oma meeskonna kapten. Jamaikalane esindab maailma kuulsustest koosnevat võistkonda, kellele astuvad vastu Inglismaa kuulsused. Mõlemates meeskondades mängivad ka erru läinud professionaalsed jalgpallurid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles