Kontaveidi järgmine vastane Kvitova: säästsin täna oma energiat

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petra Kvitova.
Petra Kvitova. Foto: OSCAR DEL POZO / AFP

Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel alistas täna Petra Kvitova (WTA 8.) kindlalt 6:0, 6:4 Lara Arruabarrena (WTA 60.) ning sammus edasi kolmandasse ringi. Kolmandas ringis tuleb tšehhitaril mängida Anett Kontaveidiga (WTA 24.).

Kvitoval kulus tänase vastase alistamiseks kõigest tund ja kaheksa minutit. «Ma olen õnnelik, et suutsin säästa oma energiat võrreldes esimese mänguga. Ma mängisin täna paremini,» vahendab WTA Kvitova sõnu.

«Ma arvan et vahest on hea, kui sul tuleb mängida väga raske mäng, isegi kui see tuli ette esimeses ringis. Ma olin geimi kaugusel kaotusest ja kojuminekust. Niiet vahest aitab selline asi pingeid maandada,» rääkis tšehhitar, kes esimeses ringis oli tõsiselt hädas Veronica Cepede Royg'iga kuid suutis kolmandas setis siiski tänu kiirele lõppmängule võita mängu 3:6, 6:1, 7:5.

Siiamaani olen ma üritanud liival mängides järjepidevam. Just liival sul on vaja olla järvepidevam, mängida vabamalt, püsida pallivahetustes ja mitte liigselt paanitseda. Nii mängimine sobib mulle praegu ideaalselt.

Kontaveit ja Kvitova on omavahel mänginud kaks korda, mõlemal korral on tulnud eestlannal tunnistada Kvitova paremust. Viimati mängiti alles eelmisel turniiril Madridis, kus Kontaveit küll esimese seti võitis 6:7(4), kuid kaks järgmist kaotas 3:6. Kvitova on märgatavalt heas hoos, olles võitnud kaks viimast turniiri, Madridis ja Prahas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles