Egiptuse Jalgpalli Liit: Salah mängib MMil

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mohamed Salah
Mohamed Salah Foto: FABRICE COFFRINI / AFP

Liverpooli ning Egiptuse ründaja kohta tuli lõpuks ka avaldus Egiptuse Jalgpalli Liidult, kes avaldasid, et Salah peaks olema kolme nädala pärast valmis Egiptuse särgis mängima.

Peale vigastust on olnud palju speklatsioone selle kohta, kas Salah saab Egiptust MMil esindada või mitte. Salah avaldas ise twtteris mõni aeg tagasi pild, kuhu juurde kirjutas egiptlane, et ta usub endasse ning sellesse, et ta saab MMil mängida.

Peale vigastust külastati Hispaanias arste ning nüüd paistavad tulemused selgunud olevat. Kolm nädalat vigastust tähendab seda, et Salah ei mängi MMil esimest kohtumist Uruguai vastu 15. juunil. 

Egiptuse jalgpalliliidu avaldusest võib aru saada, et mäng Venemaaga 19. juunil on kahtluse all, kuid on lootust, et Salah astub siis juba platsile. Kindlasti peaks egiptlane koondise särgis saama kaasa mängida alagrupi viimase mängu Saudi Araabiaga 25. juunil. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles