Leedu peatreener Jankauskas kiitis Eestit ja siunas enda meeskonda

Ott Järvela
, Rakvere
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leedu jalgpallikoondise peatreener Edgaras Jankauskas.
Leedu jalgpallikoondise peatreener Edgaras Jankauskas. Foto: Mindaugas Kulbis / AP / Scanpix

Leedu jalgpallikoondise peatreeneer Edgaras Jankauskas tõdes pärast Balti turniiri avamängus Rakveres Eesti käest saadud 0:2 kaotust, et allajäämises pole neil süüdistada mitte kedagi peale iseenda.

«Me tegime liiga palju vigu. Vigu, mida meeskond ei tohi endale rahvusvahelisel tasemel lubada. Eesti kasutas need vead ära ja lõi kaks väravat. Eesti vääris võitu täielikult, sest meie esitus oli väga halb. Pole mitte kedagi süüdistada peale iseenda. Peame Eestit võidu puhul õnnitlema,» sõnas Jankauskas.

Leedu meeskond kohtub Balti turniiri viimases mängus teisipäeval Vilniuses Lätiga. Esikohta on neil võimalik püüda vaid juhul, kui Läti alistab Riias Eesti. Sel juhul vajaks Leedu omakorda Läti vastu suurt võitu, et surnud ringi juures praegu miinus kahe peal asetsev väravate vahe positiivseks ja kolme koondise konkurentsis parimaks pöörata. «Tänane esitus pakub palju mõtteainet, sest midagi sellist me väljakul näha ei soovi. Ja olen kindel, et see pole ka meie tase,» märkis Jankauskas.

Leedu peatreener on Baltimaade tituleerituim jalgpallur, sest tuli 2004. aastal FC Porto ridades Meistrite liiga võitjaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles