Galerii ja video: Dubai kroonprints eelistas rääkida hobustest, mitte Eesti naistest (2)

Kertu Jukkum
, Meelelahutusportaalide juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Dubai kroonprints šeik Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, kes viibib Eestis seoses rahvusvahelise kestvusratsutamise võistlusega Padise Endurance Festival, andis Elu24le lühiintervjuu, kus rääkis muuhulgas Eesti naistest, hobustest ja sääskedest.

«Oli väga-väga meeldiv, nautisin ilma ja metsa. Olen Eestis esimest korda ja üks mu hobidest, mida armastan uude riiki tulles teha, on see, et hüppan ratta selga, võtan oma telefoni ja kaamera ning lihtsalt kaon,» lausus prints. «Seekord sõitsime 50 kilomeetrit ringi, inimesed on siin väga meeldivad ja lahked.»

Kuid mis palju käinud ja palju näinud meest Eestis kõige rohkem üllatas? «Sääsed! Esimesel ringil ründasid sääsed kõvasti. Aga meil olid head spreid kaasas,» naeris šeik.

Lisaks rääkis prints natuke Eesti naistest, kuid märkis, et eelistab hobustest kõnelemist. Eestist lahkub ta täna, kuid lubas, et kui selline võistlus veel korra siin korraldatakse, tuleb ta kindlasti tagasi.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles