Loeb Meeke'i asendajaks? Prantslane andis otsekohese vastuse

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Loeb on sel hooajal autoralli MM-sarjas kahel etapil juba kaasa teinud.
Sebastien Loeb on sel hooajal autoralli MM-sarjas kahel etapil juba kaasa teinud. Foto: ULISES RUIZ / AFP / Scanpix

Citroëni rallimeeskonnast pakutud Kris Meeke'i asendajaks kiirustati kohe pakkuma üheksakordset maailmameistrit Sebastien Loebi. Prantslane teatas seepeale otsekoheselt, et talle ei paku see mingit huvi.

«Töötan praegu rallikrossi MM-sarjas ja mul pole mingit motivatsiooni selle kõrvalt täiskohaga rallisse naasta,» vahendab Autosport Loebi sõnu. Prantslane on sel hooajal kaasa teinud kahel MM-rallil ning tuleb starti ka oktoobris Kataloonias. Rallikrossi MM-sarjas sõidab ta praegu ja eeldatavasti ka uuel aastal Peugeot'ga, ehkki pole järgmiseks hooajaks veel lepingut sõlminud.

«Meeke'i lahtumine ei muuda midagi. Ma ei taha oma kalendrisse rallisid lisada, tahan rahulikumat elu. Juba praegu on meil rallikrossis iga kahe nädala tagant etapp, lisaks testimised ja reklaamkohustused. Sõidan Hispaanias, nagu plaanitud, aga see on ka kõik,» oli Loeb kategooriline. «Äärmisel juhul aitan neid mõnel testil, kuid praegu pole me sellest vel rääkinud.»

Rallikrossi MM-sarjas on praegu sõidetud neli etappi ning Loeb on rootslase Johan Kristoffersoni järel 14-punktilise kaotusega teisel kohal. Prantslane on ühe etapi võitnud, olnud kaks korda teine ja korra kolmas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles