Portugalis ebaõnnestunud Ogier: peab keskenduma algusest lõpuni

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: Andre Lavadinho / imago/PanoramiC

Viiekordne autoralli maailmameister Sebastien Ogier ebaõnnestus eelmisel MM-etapil Portugalis, kui ei saanud ühtegi punkti ja kaotas MM-sarja üldarvestuses liidrikoha Thierry Neuville’ile. Aeg on vigade paranduseks.

«Portugalis juhtunu pärast on häbi, sest meil jagus kiirust, et heidelda võidu nimel. See oli väike viga, millel olid suured tagajärjed, aga jätsime selle selja taha ja oleme keskendunud täielikult Sardiiniaks,» rääkis prantslane M-Spordi pressiteate vahendusel.

«Olles Sardiinias varem võistelnud (ja kolmel korral võitnud – toim), olen õppinud neid nõudlikke kiiruskatseid nautima. Sardiinia on ilus saar, kuid mitte kõige lihtsam ralli oma keerulise maastikuga. Peab hoidma varu ja keskenduma algusest lõpuni – seda kavataseme järgmisel nädalal teha,» andis Ogier mõista.

MM-sarjas teisel kohal olev Ogier (M-Sport) kaotab liider Neuville’ile (Hyundai) 19 punktiga, kuid edestab Ott Tänakut (Toyota) koguni 28 silmaga. 

Sardiinia ralli peetakse 7.-10. juunini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles