Humoorikas video: maailma kolmas reket Zverev ajakirjanikule: ma ei mõistnud su jutust sõnagi!

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexander Zverev
Alexander Zverev Foto: GONZALO FUENTES / REUTERS

Täna peale Prantsumaa lahtiste tennisemeistrivõistluste mängu antud pressikonverentsil juhtus humoorikas vahejuhtum ühe ajakirjaniku ja sakslasest tennisisti Alexander Zverevi (ATP 3.) vahel, kes võitis kolmanda ringi kohtumises Damir Dzumhur (ATP 29.) settidega 3:2.

Inglasest ajakirjanik küsis Zverevi käest küsimuse, mis puudutas tema edu viimastel turniiridel ja lootust nüüd võita Suure slämmi turniir. Sellepeale vastas aga Zverev: «Sõber, kust sa pärit oled?» Ajakirjanik vastas, et ta on pärit Yorkshirest, Inglismaalt.

«Lahe, kui nad korraldavad seal turniiri, siis ma tulen kindlasti sinna mängima lihtsalt selle aktsendi pärast. Ma armastan seda. Ma ei mõistnud sõnagi, aga see vist ei olegi enam tähtis,» naljatles Zverev.

Ajakirjanik kordas küsimust, ning tahtis teada kas Zverev usub oma edusse nüüd. Zverev jätkas rõõmsalt ja vastas: «Miks mitte, kui sina seda nii ütled, siis ma nüüd usun seda.»

Järgnevalt ütles ajakirjanik, et talle tundub, et sakslane naudib oma mängu, mille peale oli taas Zverevil humoorikas vastus varnast võtta:«Mitte nii palju kui sinu aktsenti, sõber, ma armastan seda!»

Lõpetuseks leppisid ajakirjanik ja Zverev kokku, et kui sakslane peaks finaali saama, siis pressikonverentsil saab võimaluse küsimusi esitada ka Yorkshirest pärit ajakirjanik. 
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles