Fotod: olümpia nimel pulmad edasi lükanud Rootsi suusakuulsused abiellusid

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emil Jönsson ja Anna Haag
Emil Jönsson ja Anna Haag Foto: Instagram

Eelmisel aastal abielluma pidanud, ent seejärel karjääri nimel pulmad edasi lükanud Rootsi suusatajad Anna Haag ja Emil Jönsson andsid lõpuks nädalavahetusel Gotlandi saarel abielutõotused. Aastaga on aga palju muutunud – mõlemad lõpetasid ka hiljuti karjääri. 

 Aasta tagasi lükati Pyeongchangi olümpia nimel pulmad edasi. «Mõistsime, et pole häbiasi, kui me aastakese ootame ja hoopis treenime,» selgitas Haag eelmisel aastal Sport Expressenile.

Võib-olla oli otsusest ka kasu – 32-aastane Haag võitis tänavu Pyeongchangis nii sprinditeates kui 4x5 km teatesõidus hõbemedali. Jönsson jäi aga medalita. Kevadel teatasid mõlemad karjääri lõpetamisest.

Pulmad peeti Gotlandi saarel, kus paar ka kihlus ning külaliste seas oli palju suusatajaid – Charlotte Kalla, Stina Nilsson, Ida Ingemarsdotter, Kikkan Randall, Johan Olsson, Calle Halfvarsson, Teodor Peterson. 

 

Försöker lysa ikapp med dessa stjärnor✨ #anna❤️emil

A post shared by emma (@lunems) on

Pärast mesinädalaid tuleb naitunud paaril taas argiellu sukelduda.

«Me veel nuputame, kuidas peaks välja nägema endise tippsuusataja argipäev. Aga paljuski keerleb see veel treeningute ümber. Teeme kord päevas trenni, aga siis jääb aega üle ka muudeks tegevusteks,» sõnas Haag SVT raadiole.

 

Nu är dom gifta #anna❤️emil

A post shared by Karl-Ivar Jönsson (@ivar_karl) on

 

I dag fick de varandra på riktigt! ? #anna❤️emil

A post shared by Bo Johansson (@boojo) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles