Inglismaa koondis kogus võiduga Nigeeria vastu MMiks enesekindlust

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglismaa koondis tähistamas väravat Nigeeria vastu.
Inglismaa koondis tähistamas väravat Nigeeria vastu. Foto: DARREN STAPLES / REUTERS

Eile hilisõhtul alistas Inglismaa koondis 2:1 Nigeeria koondise. Arvestades, et viimastel suurturniiridel pole Inglismaal suurt edu olnud, loodatakse nüüd heade tulemuste valguses minna Venemaale vägevat tulemust vormistama.

Inglismaa poolelt tegi seitsmendal minutil skoori Gary Cahill, kes suunas nurgalöögist tulnud palli peaga Nigeeria väravavõrku. Harry Kane tegi 39. minutil seisuks 2:0, lüües 16. meetri pealt palli värava vasakusse alumisse nurka.

Teise poolaja alguses vastas Nigeeria poolelt väravaga 22-aastane Arsenali ridadesse kuuluv Alex Iwobi, kes lõi sisse postist tagasi põrkuva palli. Kuigi mängu jooksul oli mõlemal meeskonnal häid võimalusi seisu muuta, lõppes mäng siiski skooriga 2:1.

Inglismaa koondis on kaotuseta püsinud varsti juba aasta aega, viimane kaotus võeti vastu Prantsumaa koondiselt möödunud aasta 13. juunil, kui mäng kaotati 2:3. Viimasest üheksast mängust on kirja saadud kuus võitu ja kolm viiki, kusjuures viigid on tehtud Itaalia, Saksamaa ja Brasiiliaga.

Hetkel heas hoos olev Inglismaa koondis ootab lõpuks suurturniirilt kordaminekut, viimasel kahel MMil pole koondis isegi veerandfinaali jõudnud. Inglismaa kuulub ühte alagruppi Belgia, Panama ja Tuneesiaga, esimeses mängus kohtuvad inglased 18. juunil Tuneesiaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles