Kuuba sai Euroopa karikaetapil kaks esikohta

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristin Kuuba.
Kristin Kuuba. Foto: Mark Phelan/Badminton Europe

Sulgpalli Euroopa karikaetapil Lätis tuli kahekordseks võitjaks Kristin Kuuba. 

Üksikmängus sai Kuuba karjääri esimese maailma edetabeli turniirivõidu. Võistlustel esimese asetusega eestlanna jõudis finaali geimigi kaotamata. Ka finaalmängus tuli võit teise paigutusega Valgevene mängija Alesia Zaitsava üle kindlalt 21:10, 21:16.

Paarismängus ol maailma edetabelis 59. kohal asuval Kristin Kuubal ja Helina Rüütelil esimene paigutus. Eesti paar suutis oma asetust õigustada ning võideti kõik mängud samuti vastastele geimi loovutamata. Finaalis võitsid Kuuba ja Rüütel Prantsusmaa paari Ainoa Desmons ja Juliette Moinard 21:17, 21:16.

«Mõlemas mängus tundsin, et mäng on kontrolli all ja raskeid hetki väga polnud. Kogu turniir mängida geimigi kaotada on väga hea saavutus ning annab palju enesekindlust eelseisvateks võistlusteks. Eriti õnnelik olen üksikmängu esimese tiitili üle,» võttis Kuuba võistluse kokku.

Meeste üksikmängus pidi Raul Must poolfinaalis vastu võtma kaotuse prantslaselt Toma Junior Popovilt (BWF 174.). Eelmise aasta juunioride Euroopa meister sai Rauli üle võidu 21:16, 22:20. Popov tuli hiljem võiduga kaasmaalase Leo Rossi üle turniirivõitjaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles