Video: maailma kaheksas mees lõpetas itaallasest üllataja muinasjutulise teekonna

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel selgus meeste üksikmängus esimene finalist, kui austerlane Dominic Thiem (ATP 8.) alistas 7:5, 7:6 (10), 6:1 itaallasest suurüllataja Marco Cecchinato (ATP 72.). Finaalis kohtub Thiem Rafael Nadali ja Juan Martin del Potro vahelise teise poolfinaali võitjaga.

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Enne mängu:

Üllatuslikult sedavõrd kaugele jõudnud Cecchinato polnud varem suure slämmi turniiridel kunagi esimesest ringist kaugemale jõudnud. Karjääri jooksul on ta võitnud vaid ühe ATP tiitli, kui oli võidukas aprillis toimunud Ungari ATP 250 Series turniiril.

Tema vastaseks on nimekas Thiem, kes mängib Prantsusmaa lahtiste poolfinaalis kolmandat korda (2016, 2017, 2018). Eelneval kahel juhul ongi poolfinaal jäänud tema laeks.

Omavahel on mehed vastamisi olnud kahel korral. 2013. aastal teenis Cecchinato 6:3, 6:4 võidu, 2014. aastal võitis Thiem 1:6, 6:3, 6:2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles