Video: Curry ületas kaheksa aastat püsinud rekordi

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephen Curry.
Stephen Curry. Foto: Marcio Jose Sanchez / AP

Golden State Warriors alistas korvpalliliiga NBA finaalseeria teises mängus koduväljakul Cleveland Cavaliersi 122:103 ja asus nelja võiduni peetavat seeriat 2:0 juhtima.

Warriors alustas hästi, sest avaveerandaeg võideti 32:28 ja poolajaks juhiti 59:46. Cavaliers võitis aga kolmanda veerandaja 34:31, ent tiitlikaitsjat ei suudetud viimasel veerandajal kinni püüda. Nüüd kolib seeria Clevelandi, kui meeskonnad ööl vastu neljapäeva kolmandat korda vastamisi lähevad.

Seeria teises mängus kerkis üleplatsimeheks Stephen Curry, kes säras võitjate poolel 33 punktiga. 17st kaugviskest tabas Warriorsi mängujuht koguni üheksa, mis tähendab finaalseeriate uut rekordit. Varasem tippmark – kaheksa tabavat kaugviset – pärines aastat 2010, kui sellega sai hakkama endine Boston Celticsi tähtmängija Ray Allen.

Lisaks andis Curry kaheksa resultatiivset söötu ja noppis seitse lauapalli, aga patustas ka viie pallikaotusega. Cavaliersi resultatiivseim mängija oli LeBron James, kelle arvele kogunes «vaid» 29 punkti (võrdluseks: seeria avamängus säras James 51 silmaga).

Curry rekord:

Tipphetked:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles