Saksamaa üllatab jälle: Manchester City võtmemängija ei mahtunud MM-koondisesse

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leroy Sane.
Leroy Sane. Foto: Martin Rickett / PA Wire/PA Images

Lõppenud hooajal jalgpalli Inglismaa kõrgliigas Manchester City särgis kümme väravat löönud ja 15 resultatiivset söötu andnud ääreründaja Leroy Sane jäi Saksamaa MM-koondisest välja.

Saksamaa koondise peatreener Joachim Löw teatas 27-nimelise esialgse koosseisu kolm nädalat tagasi, kus olid ka väravavaht Bernd Leno, keskkaitsja Jonatan Tah (mõlemad Leverkuseni Bayer), Sane ja ründaja Nils Petersen (Freiburg). Täna avaldatud 23-nimelises lõplikus koosseisus neid mängijaid polnud.

Laupäeval peetud kontrollmängus Austriaga, mis lõppes Saksamaa 1:2 (Mesut Özil – Martin Hinteregger, Alessandro Schöpf) kaotusega, kuulus nii Sane kui Petersen sakslaste algkoosseisu, kuid MM-finaalturniirist peavad mehed suu puhtaks pühkima.

Märkimisväärsed puudujad on ka ründav poolkaitsja (Mario Götze), keskkaitsja Shkodran Mustafi (Londoni Arsenal) ja poolkaitsja Emre Can (Liverpool) – viimased kaks kuulusid eelmisel aastal maailmajagude karikaturniiri võitnud Saksamaa koondisesse.

Valitsev maailmameister Saksamaa kuulub MM-finaalturniiril Mehhiko, Rootsi ja Lõuna-Koreaga F-alagruppi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles