Citroen valmistub uuesti Ogier' ülemeelitamiseks

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier Mehhiko MM-rallil
Sebastien Ogier Mehhiko MM-rallil Foto: Ulises Ruiz / AFP

Citroeni rallimeeskond plaanib järgmiseks hooajaks palgata endale tänavu M-Spordis sõitva viiekordse maailmameistri Sebastien Ogier’.

Ogier on ka varasemalt Citroenis sõitnud, kuid lahkus pärast 2011. aasta hooaega, sest meeskonnas tekkisid pinged tema ja üheksakordse maailmameistri Sebastien Loebi vahel.

Järgnevalt liitus ta Volkswageniga, kui sõitis esmalt Škodas ning seejärel juba neli MM-tiitlit võitnud Volkswagenis. Pärast Volkswagen loobumist liitust ta M-Spordiga, kus tuli mullu viiendat korda maailmameistriks.

Kuna Kris Meeke’i vallandamise järel puudub Citroenil kindel liider, soovitakse järgmiseks aastaks meeskonda tuua just prantslast Ogier’d.

«Võite meie situatsiooni ette kujutada. Me kaalume praegu kõiki variante. Kui te ütlete, et Ogier on saadaval ning võib meist huvitatud olla, siis ka meie oleme temast huvitatud. Aga kaaluda tuleb kõiki variante. Meil tuleb järgmiseks hooajaks sõitjad paika saada,» ütles Citroeni pealik Pierre Budar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles