Tanel Sokk Tartu-saagast: see teeb minu jaoks otsustamise lihtsamaks

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Sokk (mustas)
Tanel Sokk (mustas) Foto: Tairo Lutter / Postimees

Värske uudis Tartu korvpallimeeskonna suurest mängust loobumisest ei tulnud viimased neli hooaega Tartu esindusmeeskonnas mänginud Tanel Sokule šokina.

«Neid (rahaprobleeme – toim) oli näha juba hooaja sees,» rääkis 33-aastane Sokk, kes sai uudisest teada Postimehe kaudu. «Ma nägin eelmine aasta, et Vene (Tartu meeskonna peatreener Priit Vene – toim) võttis endale päris vahva meeskonna kokku. Lootsin, et Tartul on suuremad sihid, aga kunagi ei tea, kuidas need asjad välja tulevad.»

«Me leppisime juba eelmine aasta kokku: nemad ei tahtnud minuga ja mina nendega mingitest pikematest plaanidest rääkida,» lisas Sokk, kelle leping Tartuga lõppes äsja lõppenud hooajaga.

Samas rääkis Sokk, et Tartu meeskonnaga temal mingeid probleeme ei olnud. «Ma ei ütle ühtegi paha sõna. Mul oli seal see aasta kõik hästi. Mida mina siin nende asju kommenteerin? Minu asi oli trennis käia,» märkis ta.

Kus mängujuhi karjäär jätkub? «Kuna mu perekond elab Tallinnas, siis kõva mõttekoht – võib-olla teeb see nüüd otsustamise lihtsamaks,» sõnas Sokk, kes Kalev/Cramosse naasmist tõenäoliseks ei pea. «Vaevalt. Ma olen praegu puhkusel. Eks elu näitab. Olen piisavalt vana, et nende asjadega rahulikult tegeleda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles