Seitsmekordne Itaalia meister siirdus Londoni Arsenali

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephan Lichtsteiner (number 26) 2015. aasta Meistrite liiga finaalis.
Stephan Lichtsteiner (number 26) 2015. aasta Meistrite liiga finaalis. Foto: DYLAN MARTINEZ / REUTERS

Londoni Arsenali jalgpalliklubi omandas viimased seitse hooaega Torino Juventuses mänginud paremkaitsja Stephan Lichtsteiner mängijaõigused.

Arsenal ei pidanud 34-aastase Šveitsi koondislase eest Juventusele raha maksma, sest Lichteineri leping itaallastega sai lõppenud hooaja järel läbi. Ta mängis Juventuse särgis enam kui 250 kohtumist ja krooniti igal hooajal Itaalia meistriks.

Arsenali peatreener Unay Emery: «Stephan toob meie meeskonda tohutult palju kogemusi ja liidriomadusi. Ta on suurepärase kvaliteediga mängija, kellel on väga positiivne ja kindlameelne suhtumine. Stephan täiustab meid nii väljakul kui selle kõrval.»

Kumbki osapool pole šveitslase lepingu pikkust avaldanud. Lichtsteiner hakkab Arsenalis kandma särki numbriga 12, millel on kirjas tema eesnimi Stephan. Arsenalis mängib ka Lichtsteineri koondiskaaslane, keskpoolkaitsja Granit Xhaka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles