Tänak avalikustas põhjuse, miks on Sardiinia ralli tema jaoks alati edukas

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak koos oma lastega
Ott Tänak koos oma lastega Foto: Twitter.com/OttTanak

Ott Tänak ja Martin järveoja on sellel nädalavahetusel autoralli MM-sarjas stardis Sardiinia rallil. Tänak avaldas nüüd põhjuse, miks talle alati Sardiinias sõita meeldib. 

Nimelt on Tänakuga Sardiinias igal aastal kaasas tema perekond! Tundub, et saarlasele annavad laste ja abikaasa kohalolek positiivset energiat, kuna just Sardiinia on koht, kus Tänakul alati asjad õnnestunud on.

Saarlane ise kirjutab samuti: «See on põhjus, miks see on hooaja üks parimaid rallisid. Traditsiooniliselt on meil siin alati kohal meie perekonnad. Nüüd on meil olemas kõik, mida vaja, et olla edukad.» 

2011. aastal võeti Sardiinias oma elu esimene klassivõit WRC2 sarjas, kui toona luges Tänakule kaarti Kuldar Sikk. Sama kaardilugejaga suudeti 2012. aastal võtta ka elu esimene WRC klassi esimene poodium just Sardiinias. Eelmisel aastal suudeti koos Martin Järveojaga võtta samas paigas ka esimene MM-ralli võit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles