Verstappen sai ajakirjanike küsimuste peale pahaseks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen
Max Verstappen Foto: CHARLES COATES / AFP

Eeloleval nädalavahetusel peetakse Kanadas vormel 1 sarja hooaja seitsmes etapp, mille eelsel pressikonverentsil ajasid ajakirjanikud oma küsimustega Max Verstappeni endast välja, kuid Red Bulli piloot säilitas enesekontrolli.

«Ma ei tea,» vastas Vertappen küsimusele, miks tal on viimasel ajal olnud nii palju avariisid. 20-aastane hollandlane jätkas pärast lühikest mõttepausi: «Nagu ma ütlesin pressikonverentsi alguses, olen sellistest küsimustest väsinud.»

«Ma ei muuda kunagi oma sõidustiili. See on mind toonud siia, kus ma praegu olen,» andis Verstappen mõista ning lisas, et jutud tema rohkete avariide kohta ei lähe talle korda. «Ma lihtsalt ajan oma asja,» märkis Verstappen.

«Loomulikult pole asjad läinud mulle sobivalt: mõned eksimused, eriti Monacos ja Hiinas, kuid nendest pole mõtet kogu aeg rääkida. Tundub, et paremaid küsimusi pole, kui minult päritakse ainult eelmisel nädalavahetusel juhtunu kohta,» polnud hollandlane rahul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles