18-aastane eestlanna murdis end WTA tabelisse (1)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jelena Malõgina.
Jelena Malõgina. Foto: tennis.ee

Jelena Malõgina osales edukalt Minskis 15 000 dollari suuruse auhinnafondiga ITF turniiril. Ta teenis vajaliku WTA punkti ja pääseb esmakordselt üksikmängus edetabelisse.

Veebruaris Fed Cupil Eesti koondisesse kuulunud 18-aastane Malõgina alustas turniiri kvalifikatsioonist. Võitudega venelannade Julia Nikitina 6:4, 6:3 ja Maria Tkatševa 6:1, 6:2 üle pääses ta põhitabelisse. Seal oli avaringis Malõgina vastaseks valgevenelanna Hanna Sokal ja tasavägises kohtumises jäi peale Malõgina 7:6 (4), 7:5, vahendab tennis.ee.

Napile kaotusele vaatamata võib turniiri edukaks pidada. Põhitabelis saadud võiduga teenis Malõgina ühe WTA punkti, sellega on tal aasta jooksul kogutud punktid kolmelt võistluselt ja ta pääseb esmakordselt WTA edetabelisse. Varasemad punktid on teenitud möödunud aasta juulikuus Pärnus toimunud Merko Estonian Openil ja septembris Šõmkenti turniiril.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles