Muserdatud Järveoja: kui kaks korda järjest juhtub, siis...

Merili Luuk, Alghero
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Järveoja
Martin Järveoja Foto: TGR

Sardiinia MM-ralli reedesel viimasel kiiruskatsel katkestanud Ott Tänaku kaardilugeja Martin Järveoja rääkis Eesti ajakirjanikele, et loodetavasti saadakse viga saanud Toyota Yaris homseks siiski liikuma. 

Eestlased olid virtuaalselt jõudnud päeva viimasel katsel juba teisele kohale, kui üheksandal kiiruskatsel maandus eestlaste Toyota hüppe järel ninale ning nende masinal purunes radiaator.

«See hüpe oli korraldajate poolt sinna kunstlikult tehtud. Samas testikatsel sõitsime seda kolm korda läbi, täna hommikul ka. Neli esimest korda õnnestus,» sõnas ta ning arvas, et võib-olla tekitasid aeglasemad sõitjad sinna maandumisega mingi augu.

«See on minu arvamus, täpselt ma veel ei tea. Ilmselt jäi põhjakaitse sinna augu taha kinni. Põhjakaitse jäigi sinna maha, radiaatoril tuli mõra sisse ja vesi välja,» selgitas ta. 

Järveoja vihjas, et põhjakaitset tuleb kuidagi tugevamaks saada. «Tegelikult oli see ju tavaline hüpe, mis läks veidi nina peale!»

Muserdatud eestlast lohutas Toyota boksis ka tema perekond. «Kui Portugal juhtus ühe korra, siis suudad veel aktsepteerida. Aga kui kaks korda järjest juhtub...Ajab frustratsiooni peale,» viitas ta kahele järjestikusele katkestamisele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles