Videod ja galerii: Warriors võitis viimase nelja aasta jooksul kolmanda meistritiitli (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Golden State Warriors alistas Põhja-Ameerika korvpalliliiga NBA neljandas finaalmängus võõral väljakul Cleveland Cavaliersi 108:85. Seega ei saanud Cleveland üheski finaalmängus vastasest jagu ehk kogu seeria kuulus mängudega 4:0 Warriorsile.

Seeria viimases mängus kerkis üleplatsimeheks Warriorsi mängujuht Stephen Curry, kelle arvele kogunes 37 punkti, 6 lauapalli ja 4 resultatiivset söötu. Kevin Durant toetas teda kolmikduubliga – 20 punkti, 12 lauapalli ja 10 korvisöötu. Cavaliersi parim oli nende tähtmängija LeBron James 23 punkti, 7 lauapalli ja 8 resultatiivse sööduga.

Golden State Warriors krooniti viimase nelja aasta jooksul kolmandat korda NBA tšempioniks, kuid äsja lõppenud finaalseeria oli nendest esimene, mis lõppes lõppes mängudega 4:0.

Finaalseeria parimaks mängijaks valiti teist aastat järjest Golden State Warriorsi ääremängija Durant, kes viskas ühe mängu kohta keskmiselt 28,7 punkti, noppis 10,7 lauapalli ja andis 7,5 korvisöötu.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles