LeBron vigastas end ise pärast finaalseeria esimest mängu

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James NBA finaalseeria järel pressikonverentsil.
LeBron James NBA finaalseeria järel pressikonverentsil. Foto: Carlos Osorio / AP

Cleveland Cavaliersi tähtmängija LeBron James sõnas pärast järjekordset NBA finaalseeriat, et mängis seeria viimased kolm mängu Golden State Warriorsi vastu enda tekitatud käevigastuse kiuste.

Cleveland Cavaliersil oli avamängus Golden State Warriorsi vastu hiilgav võimalus asuda koduväljakul seeriat juhtima, kuid Jamesi meeskonnakaaslane ei läinud mõned sekundid enne normaalaja lõppu viskele ja kohtumine läks lisaajale, kus Golden State Warriors veenva võidu võttis. Seeria järgmised mängud kuulusid juba kindlalt Warriorsile.

James vigastas pärast esimest mängu oma paremat kätt riietusruumis, kui lõi vihahoos rusikaga vastu kappi. «Ma lasin emotsioonidel endast võitu saada ja viimased kolm kohtumist mängisin vigastatud käega,» sõnas James pärast seeria viimast ehk neljandat mängu. «Selliseid võimalusi (nagu avamängus tekkis – toim) ei saa Golden State’i vastu kasutamata jätta,» lisas LeBron.  

James viskas avamängus suisa 51 punkti, kuid järgmised kohtumised polnud ameeriklase jaoks nõnda edukad ka isiklikus plaanis. Teises kohtumises piirdus James 29, kolmandas 33 ja neljandas 23 punktiga, kuigi kerkis igas mängus Cleveland Cavaliersi resultatiivseimaks.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles