Salah: ma ei ole Ramosele andestanud

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli egiptlasest ründaja Mohamed Salah sai Meistrite liiga finaalkohtumise esimesel poolajal pärast jõulist episoodi Sergio Ramosega vigastada ning pidi platsilt lahkuma.
Liverpooli egiptlasest ründaja Mohamed Salah sai Meistrite liiga finaalkohtumise esimesel poolajal pärast jõulist episoodi Sergio Ramosega vigastada ning pidi platsilt lahkuma. Foto: Sergei Supinsky / AFP

Meistrite liiga finaalis vigastada saanud Liverpooli ründaja Mohamed Salah ütles, et ta pole vigastuse tekitanud Sergio Ramosele andestanud.

«See oli minu karjääri kõige halvem moment,» meenutas Salah õlavigastust, mille tõttu ei olnud ta Meistrite liiga finaali võimeline lõpuni mängima.

«Kui ma maha kukkusin, tundsin füüsilist valu ja suurt muret. Samuti viha ja kurbust, et ei saanud finaali lõpuni mängida. Veidi hiljem mõtlesin ka võimalusele, et ma ei saa MMil mängida,» kirjeldas Salah oma peas toimunut.

Salahi sõnul palus Ramos tema käest sõnumi teel vabandust. «Ta saatis sõnumi, aga ma ei andestanud talle,» avaldas Salah.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles