Galerii: Klavan jagas autogramme ja rääkis tulevikust

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti koondis võõrustab laupäeval A. Le Coq Arenal MM-finaalturniirile sõitvat Marokot. Kuigi koondise kapten Ragnar Klavan sel korral kaasa ei tee, on ta mängul kohal omasid toetamas ning jagas enne matši algust fännidele ka autogramme.

Klavan jäi koondiselaagrist eemale vigastuse tõttu. Koondise särgis 124 kohtumist pidanud Klavanil on seljataga teine hooaeg Inglismaal, kus ta saavutas koduklubiga Premier League’is neljanda koha ning jõudis Meistrite liigas finaali.

Intervjuus ETV-le ütles Klavan, et vigastuspaus oli vajalik, kuigi midagi väga hullu teda ei kimbuta. «Tervis läheb mul järjest paremaks. Väga hull vigastus ei ole, aga paus oli vajalik. Hooaja ettevalmistuseks peaksin olema juba mängumees,» ütles eestlane.

Küsimusele, kas ta on Liverpooliga lepingut pikendamas, vastas Klavan: «Mul on kehtiv leping Liverpooliga, kas saan seda pikendada või mitte, ei oska praegu kommenteerida.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles