Kanada GP-le stardib esikohalt Vettel, Hamilton jäi kvalifikatsioonis neljandaks

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel
Sebastian Vettel Foto: XPB / XPB Images/Press Association Images

Vormel 1 Kanada GP kvalifikatsiooni võitis Ferrari piloot Sebastian Vettel. Tema kõrvalt saab stardi pühapäevasele etapile Mercedese sõitja Valtteri Bottas (+0,093).

Teise stardirivi hõivasid vabatreeningute valitseja Max Verstappen (Red Bull, +0,173) ning MM-sarja üldliider Lewis Hamilton (Mercedes, +0,232).

Viiendat aega näitas kvalifikatsioonis Ferrari piloot Kimi Räikkönen (+0,331), kuues oli Red Bulli sõitja Daniel Ricciardo (+0,352).

«Eile olime veidi hädas. Ma ei olnud autoga rahul ega leidnud rütmi. Täna oli olukord teine ning auto fantastiline,» ütles kvalifikatsiooni võitnud Vettel.

«See oli napikas. Alati on kahju, kui vahe sedavõrd väike on, aga mis seal ikka. Stardin esireast ning vaatame edasi juba homme,» sõnas Bottas.

Kõigil kolmel vabatreeningul parimat aega näidanud Verstappen ütles pärast ajasõitu: «Olen senise nädalavahetusega rahul. Auto on olnud väga hea, kuid meil jääb veidi kiirusest puudu. Kolmas koht on iseenesest suurepärane ning ma usun, et teeme homme head tööd.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles