Eesti võrkpalli B-koondis kaotas Itaaliale

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti B-koondise liige Mart Naaber
Eesti B-koondise liige Mart Naaber Foto: Pm

Eesti rahvusmeeskonna B-koondis kaotas Tallinn International Volleyball Cupi raames peetaval turniiril oma teise mängu Itaalia vastu 3:0 (25:20, 25:21, 25:20).

Eesti resultatiivseim oli eile 11 punkti toonud Albert Hurt, Markus Uuskari lisas omaltpoolt seitse punkti. Itaalia poolel tõid Sebastiano Milan ja Giacomo Raffaelli kumbki 12 punkti. Eesti statistilised näitajad jäid Itaaliale alla pea kõiges: blokipunkte teenisid itaallased 10 eestlaste viie vastu, Eesti vastuvõtt oli 44%, Itaalial 52%. Rünnakul näitasid itaallased samuti paremat minekut, itaallasted näitasid 50% realiseerimist eestlaste 36% vastu.

Mart Naaber tõi välja, et koostöö sidemängijatega ei sujunud kõige paremini. «Jäime neile rünnakul alla. Klapp sidemängijatega ei olnud nii hea, et oleksime võinud võita neid,» vahendab Volley.ee temporündaja sõnu.

Silver Maar tõdes, et itaallaste vastu oli keerulisem kui päev varasemas mängus Iraaniga. «Eks Itaalia on ka klassi võrra kõrgemal, aga meie oma mäng ka ei toiminud nii nagu eile. Omavigu tuli palju sisse ja vastuvõtt oli samuti kehv. Itaallased teevad aga rünnakul väga vähe vigu ja on kannatlikud,» kommenteeris Maar ning avaldas lootust, et Venemaad on homme võimalik võita küll.

Eesti järelkasvutiim võitis esimeses mängus Iraani B-koondist 3:0. Täna peab eesti B-koondis oma viimase kohtumise, kui 20.20 algavas kohtumises tuleb vastu Venemaa B-koondis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles