Video: Neymar trikitas Austria kaitsja istuli ja tõusis Romario kõrvale

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar.
Neymar. Foto: LEONHARD FOEGER / REUTERS

Jalgpalli maailmameistrivõistlusteks valmistuv Brasiilia alistas viimases kontrollmängus Austria 3:0.

Brasiillased asusid Viinis peetud kohtumist 36. minutil juhtima, kui sihile jõudis Manchester City ründaja Gabriel Jesus. Puhkepausile mindigi Brasiilia üheväravalises eduseisus. Teisel poolajal lõid brasiillased lühikese ajaga kaks väravat: esmalt sahistas võrku Pariisi Saint-Germaini superstaar Neymar, kelle tabamus jääb Austria kaitsjale Aleksandar Dragovicile ilmselt eluks ajaks meelde, ning seejärel vormistas lõppseisu Barcelona tähtmängija Philippe Coutinho.

Mängu tipphetked (Neymari tabamus alates 2.25):

Ühtlasi jätkab Brasiilia koondis Tite juhendamisel suurepärast seeriat. 21st mängust on brasiillased võitnud suisa 17, viigistanud kolm ja kaotanud vaid ühe. Neymar kerkis aga Brasiilia kõigi aegade väravalööjate edetabelis Romarioga jagama kolmandat kohta, olles löönud 55 koondiseväravat. Neid edestavad vaid Pele ja Ronaldo, kes virutasid omal ajal vastavalt 77 ja 62 koondiseväravat.

MMi suursoosik Brasiilia mängib nelja päeva pärast algaval finaalturniiril samas alagrupis Šveitsi, Costa Rica ja Serbiaga. Austerlased finaalturniirile ei pääsenud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles