Nadal võib jääda Wimbledoni turniirist eemale drastilise pinnase muutuse tõttu

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal
Rafael Nadal Foto: Kuvatõmmis videost

Rafael Nadal on välja öelud, et tema osalemine Wimbleoni turniiril on kahtluse all, kuna ta ei ole kindel, kuidas tema keha peab nii suurele pinnase muutusele vastu.

Nadal, kes võitis nädalavahetusel Prantsumaal oma 11. Suure slämmi turniiri, tahaks anda oma kehale natuke puhukust. Hispaanlane tahab näha, kuidas tema keha taastub peale pikka ja rasket liival mängimist, ning alles siis julgeb langetada otsuse, kas ta on valmis ka Wimbledonis mängima.

«Mul oli pikk ja vaimselt väga raske hooaeg liival, muidugi ka selle pärast, et ma mängisin ära kõik võimalikud mängud peale vigastuselt tagasi tulekut. Niiet need olid väga nõudlikud kaks kuud,» vahendab Eurosport Nadali sõnu.

«Ma tõesti tahan väga mänginda nii paljudes kohtades, kus võimalik, aga te peate mõistma, et mul on vaja enne vaadata, kuidas ma ennast järgnevatel päevadel peale turniiri tunnen,» ütles Nadal, ning lisas: Muidugi on see drastiline muutus minna liiva pealt murule. Ma võisin seda teha vanasti, kui ma olin noorem ja kiirem.

Eelmisel aastal kukkus Nadal ootamatult Wimbldeonis välja neljandas ringis, kui tema alistas Lukemburgist pärit Gilles Muller. «Eelmisel hooajal oli mul hea võimalus jõuda turniiril kaugele. Ma tundsin eelmisel aastal, et ma mängin murul väga hästi,» rääkis Hispaanlane

Wimbledoni turniir algab 2. juulil, kus on peale Prantsusmaa lahtiste vahele jätmist mängimas ka Nadali suur konkurent Roger Federer, kes on eelmisest aastast Wimbledoni tiitlikaitsja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles